Meg boltsveis er det enkelt å feste det meste, og det med maks styrke.

Boltsveis, også kjent som punktsveising eller spot welding på engelsk, er en sveisemetode som brukes til å feste bolter sammen med arbeidsstykket, dette ved hjelp av elektrisk strøm. Formålet med å bruke bolter er å tillate demontering og gjenbruk av delene, samt å muliggjøre enklere vedlikehold og reparasjoner. Boltsveis gir også fleksibilitet ved å tillate justeringer og endringer i strukturen uten behov for sveising.

Boltsveis, også kjent som bolteforbindelse eller boltefeste, er mest vanlig i konstruksjonsindustrien, spesielt i byggingen av stålkonstruksjoner. Dette inkluderer strukturer som broer, bygninger, kraftverk og industrifasiliteter. Boltsveis brukes også hyppig innenfor skipsbygging for å feste sammen ulike seksjoner av et skip. Denne metoden gir styrke og stabilitet i store strukturer samtidig som den muliggjør enkel demontering og vedlikehold.

I tillegg til konstruksjons- og skipsbyggingsindustriene, finner man boltsveis i transportsektoren, spesielt i produksjonen av kjøretøy, jernbanespor og flystrukturer. Denne teknikken gir rask og effektiv sammenføyning av metallkomponenter og muligheten til å håndtere store belastninger og påkjenninger.

Generelt sett er boltsveis en allsidig metode som brukes i en rekke bransjer der sterke, demonterbare forbindelser mellom metallkomponenter er nødvendige.

Klikk på denne lenken for å se mere om boltsveis